Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Televiziunea E! produce un documentar în premieră despre cântăreața Mariah Carey

E! Entertainment produce în premieră un documentar de actualitate în opt episoade despre solista, compozitoarea și producătoarea Mariah Carey, „Mariah's World”, filmat în timpul pregătirilor pentru „Sweet Sweet Fantasy”, turneul său prin Marea Britanie, Europa și Africa care se desfășoară în prima jumătate a anului 2016, informează Media Expres.
Mariah Carey

De asemenea, Mariah Carey se pregătește pentru căsătoria cu omul de afaceri australian James Packer. Seria pătrunde îndeaproape în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați.

Seria va fi difuzată de televiziunea E! în toată lumea, prin intermediul celor 17 canale E! internaționale, în 153 de țări și în 24 de limbi, la o dată care încă nu a fost anunțată.

Documentarul „Mariah’s World” este produs de Bunim/Murray Productions în colaborare cu Magic Carpet Productions.

Gil Goldschein, Jeff Jenkins și Farnaz Farjam sunt producătorii executivi pentru Bunim/Murray Productions. Mariah Carey și Stella Bulochnikov sunt Producători Executivi.

Compania Bunim/Murray Productions – distinsă cu premiul Emmy – a produs reality-show-ul „The Real World” (care a avut 29 de sezoane pentru MTV), primul reality game show, „Road Rules” (MTV), în 1995, primul reality sitcom, „The Simple Life (E!)”, în 2003, și primul reality soap opera, „Starting Over”, în 2003.

VEZI TELEVIZIUNILE DE SPORT CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN FEBRUARIE 2016

Programele actuale ale Bunim/Murray’s includ „Keeping up with the Kardashians”, „Kourtney and Khloe Take The Hamptons” și „Total Divas (E!)”, „The Real World” și “The Challenge” (MTV), „Project Runway”, „Project Runway All Stars” și „Under the Gunn” (Lifetime), „Motor City Masters” (truTV), „Love Thy Sister” (WE tv) și „Bad Girls Club”, „Bad Girls All Star Battle”, „Love Games” și „Best Ink” (Oxygen).

Bunim/Murray Productions a produs și filme, printre care „Valentine Road” (HBO), „Pedro” (MTV) și „Autism: The Musical” (HBO), premiat cu Emmy.

Bunim/Murray Productions a lansat și entități adiționale: BMP Films, BMP Digital și BMP Latin.

Situată în Van Nuys, California, Bunim/Murray Productions este o companie fondată în 1987 de Jonathan Murray și Mary-Ellis Bunim, care fac parte, din 2012, din Television Academy of Arts & Science’s Hall of Fame. Compania s-a alăturat Banijay Group în 2010.

E! Entertainment este o televiziune ce aparține Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, alături de Universal Channel, Syfy, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network și Golf Channel.

Universal Networks International reprezintă și televiziunea Movies 24 în Marea Britanie.

NBCUniversal News Group deține și operează CNBC și NBC News la nivel internațional. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii