FacebookTwitterLinkedIn

Chirurgia plastică este un domeniu dominat de bărbați, doar 15% dintre medici sunt femei, dar în Beverly Hills există o echipă feminină de chirurgi, care redefinește vechile standarde de frumusețe, notează Media Expres.

Dr. Cat Begovic, Dr. Kelly Killeen, Dr. Michelle Lee și Dr. Suzanne Quardt sunt printre cei mai buni medici din Statele Unite care fac operații pentru îndepărtarea excesului de piele, reconstrucție de sâni sau dublă mastectomie, chisturi faciale și rejuvenări vaginale după nașteri.

În episodul de vineri, 30 octombrie, Jessi Peralta, fostă membră a trupei Pussycat Doll, îi cere ajutorul lui Dr. Cat Begovic pentru o problemă intimă, apărută după sarcină. Artista își propune să încurajeze femeile să lupte pentru ce își doresc după ce a fost refuzată de un alt chirurg plastician pentru că el nu considera că disconfortul ei este justificat.

„Dr. 90210” este produs de Entertainment One (eOne) cu Tara Long, Mark Herwick și Ben Megargel în rolurile de producători executivi, alături de Lori Gordon.