FacebookTwitterLinkedIn

Seria „WAGS Miami” dezvăluie viețile extravagante și, totodată, dramele reale care vin odată cu statutul de soție sau iubită a sportivilor celebri. Ashley Roberts este în toiul planurilor pentru nunta visurilor sale cu logodnicul ei, Philip Wheeler, jucător al echipei de fotbal american Atlanta Falcons, în timp ce Darnell Nicole Thibodeaux încearcă să își revină după despărțirea de Reshad Jones, jucător la Miami Dolphins, informează Media Expres.

Tinerele WAGS (Wives and Girlfriends of Sportsperson) duc o viață șarmantă, plină de strălucire, diamante, călătorii de lux, mașini și vile dar, în același timp, ele formează un grup exclusivist în care se susțin reciproc și fac față dozelor considerabile de dramatism!

Universal Networks International este divizia globală de televiziune a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific.

Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia.

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.