FacebookTwitterLinkedIn

„Live from the Red Carpet: The 2017 Billboard Music Awards” se va relua la E! luni, 22 mai, la 15:00, 18:00 și la 20:00, marți la 17:00 și miercuri la 20:00.

Ceremonia de decernare a Premiilor Muzicale Billboard, care recompensează activitatea din ultimul an a vedetelor din industria muzicală, se desfășoară duminică, 21 mai, la Las Vegas, . Favoriții acestei ediții sunt Adele, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Drake, Rihanna și The Weeknd, printre alții.

Specialiștii în modă din cadrul emisiunii „Fashion Police” aruncă un ochi critic asupra ținutelor alese de celebrități la acest eveniment în cadrul programului special „Fashion Police: The 2017 Billboard Music Awards”, difuzat miercuri, 24 mai, de la ora 22:00. Cine, ce a purtat? Care sunt cele mai reușite apariții? Cine este vedeta cel mai bine îmbrăcată și cine va fi amendat de Poliția Modei?

Televiziunea E! aparține Universal Networks International, divizia globală a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul companiei mai include Universal Channel, Syfy, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel.

Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia.

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de televiziuni și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, o divizie Comcast Corporation.

VEZI PUBLICITATEA LA RADIO – TRIMESTRUL I 2017