FacebookTwitterLinkedIn

Premiera lunii septembrie la E! este serialul „Wags”, care începe cu difuzarea primului sezon de vineri, 4 septembrie, de la ora 22:00. Serialul prezintă lumea sportivilor profesioniști din perspectiva femeilor care le stau alături. Cuvântul „WAGS” (Wives and Girlfriends of Sports Stars) este un acronim folosit în limba engleză pentru a desemna nevestele și prietenele sportivilor de primă mărime.

Seria „Wags” este difuzată în România la două săptămâni după premiera din SUA programată pe 18 august.

Serialul „I am Cait”, difuzat de E!, are finalul de sezon pe 20 septembrie, de la ora 21:00. Serialul-documentar, produs de compania Bunmin/Murray Productions, prezintă povestea lui Caitlyn Jenner (în trecut Bruce Jenner), femeia transgender, a cărei viață a luat un nou aspect după ce a efectuat operația de schimbare a sexului.

Serialul „House of DVF”, cu premiera celui de-al doilea sezon vineri, 11 septembrie, de la ora 21:00, prezintă încercarea fashion designer-ului Diane Von Furstenberg de a găsi un ambasador al brandului său. În sezonul doi, Diane Von Furstenberg alege alte zece tinere care vor fi supuse unor teste pentru a câștiga șansa de a reprezenta brandul DVF. Gelozia între concurente apare, iar două dintre ele se ceartă la Săptămâna Modei de la Paris, în cadrul unei conferințe de presă.

Sezonul doi din serialul „Fashion bloggers” este difuzat începând de sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 21:00. Serialul urmărește viața personală și profesională a unor bloggerițe australiene. În cel de-al doilea sezon, bloggerițele vor prezenta culisele Săptămânii Modei de la Paris și vor descrie procesul prin care ideile lor creative în materie de modă devin realitate.

E! va difuza în luna septembrie, de asemenea, reality-show-ul american „Keeping up with the Kardashians” care are premiera celui de-al zecelea sezon duminică, 27 septembrie, de la ora 21:00.

Serialul de tip reality urmărește viața personală și profesională a familiei Kardashian-Jenner. Cel de-al zecelea sezon prezintă cum familia Kardashian se pregătește de noi începuturi și încearcă să meargă mai departe după ce unul din membrii familiei, Bruce Jenner (acum Caitlyn Jenner), a devenit transgender.

Stewarts and Hamiltons” va avea sfârșitul de sezon pe 27 septembrie, de la ora 22:00. Serialul-reality prezintă viața familiei lui cântărețului Rod Stewart și actorului George Hamilton și ce se întâmplă de dincolo de covorul roșu.

E! face parte din portofoliul Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, furnizor de entertainment în 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific.

Portofoliul companiei mai include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network și Golf Channel.

CITEȘTE: A CRESCUT CONCURENȚA PE BUGETELE DE PUBLICITATE ALOCATE TELEVIZIUNILOR DE FILME

Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie. NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal care deține și operează un portofoliu de televiziuni de știri și de divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie a Comcast Corporation.

Distribuția televiziunilor NBC Universal în România este asigurată de Sales Managerul Corina Cozmîncă iar marketingul și PR-ul de compania Stuff Media.