Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Televiziunea E! aduce în luna august noi seriale de tip reality

Televiziunea E! difuzează în luna august noi seriale, în premieră, printre care „Eu sunt Cait” („I am Cait”), „Stewarts și Hamiltons” („Stewarts and Hamiltons”), „Hollywood Cycle”, „Sex cu Brody” („Sex with Brody”), „Supa” („The Soup”) și „Secțiunea de comentarii” („The comment section”), informează Media Expres.
Stewarts and Hamiltons

„Eu sunt Cait” („I am Cait”) este serialul-documentar produs de compania Bunmin/Murray Productions ce prezintă povestea lui Caitlyn Jenner (în trecut Bruce Jenner), femeia transgender și cum i s-a schimbat viața după ce a efectuat operația de schimbare a sexului. Premiera va avea loc în prima duminică a lunii august, de la ora 21:00.

Serialul-reality „Stewarts și Hamiltons” („Stewarts and Hamiltons” – foto) ce va avea premiera duminică, 9 august, de la ora 22:00, prezintă arborele genealogic al unei familii din Hollywood și viața lor de dincolo de covorul roșu.

„Hollywood Cycle” va fi difuzat la E! în fiecare vineri, de la ora 21:00, în august, fiind un serial american ce urmărește viața unor instructori dintr-un salon de fitness din Los Angeles.

Tot în august televiziunea E! difuzează talk-show-ul „Sex cu Brody” („Sex with Brody”), în care Brody Jenner, gazda emisiunii, alături de terapeutul Dr. Mike Dow și comicul Stevie Ryan, încurajează necunoscuții din spatele televizorului să-și împărtășească, în direct, experiențele sexuale. Talk-show-ul va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la orele 23:30.

„Supa” („The Soup”) serialul-reality ce va fi televizat la E!, în luna august, în fiecare sâmbătă de la orele 23:00, prezentat de comicul Joel McHale, trece în revistă, săptămânal, momentele comice, noutăți despre vedete și clipuri virale de pe Internet.

„Secțiunea de comentarii” („The comment section”), serialul-comedie cu premiera la 15 august, de la ora 23:30, este prezentat de comicul Michael Kosta și explorează poveștile săptămânii de pe Internet.

E! face parte din portofoliul Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, furnizor de entertainment în 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific.

Portofoliul companiei mai include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network și Golf Channel.

Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie. NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal care deține și operează un portofoliu de televiziuni de știri și de divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie a Comcast Corporation.

Distribuția televiziunilor NBC Universal în România este asigurată de Sales Managerul Corina Cozmîncă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii