FacebookTwitterLinkedIn

Pe 2 iunie, duminică, de la ora 16:00, publicul are ocazia să exploreze Misterele Aurorei Teagarden: Enigma craniului (A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery). Povestea o prezintă pe Aurora Teagarden, o bibliotecară pasionată de cercetarea crimelor și cunoscută în micul oraș ca detectiv strălucit. Când prietena ei, Jane, moare în mod subit, Aurora află că a primit moștenire toate posesiunile acesteia, dar și o crimă de investigat. Tot ce îi rămâne de făcut este să conecteze indiciile: un craniu, un schelet lipsă și un grup de vecini suspicioși.

Data de 9 iunie, ora 16.00 aduce un nou film al seriei Misterele Aurorei Teagarden: Clubul detectivilor amatori (Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery). În acest film Aurora află că un membru al clubului detectivilor amatori a fost ucis într-o manieră despre care clubul lor urma să discute. Atunci când încă o crimă urmează același tipar, Aurora decide să găsească persoana din spatele acestui joc periculos.

Dacă sunteți interesați de imobiliare, Misterele Aurorei Teagarden: Trei dormitoare şi un cadavru (Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery) vă vor oferi o nouă perspectivă asupra pieței pe 16 iunie, de la 16:00. Încercând să o ajute pe mama ei, Aida, în prezentarea unei proprietăți scoase la vânzare prin agenția pe care o conduce, Aurora descoperă că se află într-o situație dificilă. În prima casă pe care o vizitează găsește un cadavru și nici a doua casă prezentată nu pare lipsită de surprize. Toate indiciile sugerează că un criminal este prezent în orașul lor.

Pe 23 iunie, de la 16:00, publicul este invitat în Misterele Aurorei Teagarden: Casa familiei Julius (The Julius House: An Aurora Teagarden Mystery.) Aurora se pregăteşte să se mute în casa ei de vis, dar descoperă că familia care trăia acolo, în urmă cu 4 ani, a dispărut misterios, fără urmă. Acest aspect trezește interesul clubului de detectivi amatori, care încep să investigheze un nou caz.

Pe 30 iunie avem parte de Misterele Aurorei Teagarden: O aventură ilicită (Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery). Bibiotecara și detectivul Aurora Roe Teagarden nu l-a plăcut niciodată pe detectivul Jack Burns. Dar nici nu și-a dorit vreodată să îl vadă mort, dar când descoperă ce i s-a întâmplat nu se poate abține să nu se alăture anchetei.

Orașul Lawrenceton, din Georgia are o gamă largă de crime ce așteaptă să fie investigate, iar Aurora Roe Teagarden este gata să intervină, în fiecare duminică a lunii iunie, de la 16:00, în premieră la DIVA.