FacebookTwitterLinkedIn

De la producătorul executiv, câștigător al premiului Emmy, Dick Wolf (Law and Order, Chicago), serialul Camera de gardă, prezintă acțiunea de zi cu zi de la cel mai nou și modern spital de urgență și viața curajoșilor medici, asistente și personal auxiliar care fac minuni.

În al cincilea sezon medicii și asistentele de la Camera de gardă se confruntă în continuare cu cele mai serioase cazuri. Will și Natalie intră în acțiune după un grav accident de mașină. Maggie primește vești care îi vor schimba viața. Dr. Choi își scurtează luna de miere pentru a trata un pacient suspect de schizofrenie.

De asemenea, în acest sezon, medicii investighează un complex de blocuri unde un virus mortal a declanșat o epidemie, încearcă să trateze un baiat bolnav ai cărui părinți folosesc doar remedii holistice, se confruntă cu urmările unui accident major pe aeroportul O’Hare și ale unui autobuz școlar implicat într-un accident.

Audiențele televiziunilor de filme și seriale – IANUARIE 2020

NBCUniversal Networks International este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 160 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific.

Portofoliul de branduri tv include UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel.