Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Televiziunea de documentare DoQ intră în distribuția UPC România

Televiziunea de documentare DoQ intră din a treia săptămână a lunii octombrie în grila de programe retransmise de către UPC România, potrivit unui anunț făcut de directorul general al companiei, Victor Hodorog, la evenimentul anual organizat de Tematic Cable în 16-18 octombrie într-un complex turistic din Delta Dunării, informează Media Expres.
DoQ

Distribuitorul și operatorul de televiziuni Tematic Cable a cumpărat anul acesta DoQ (Doku Klub) de la Sport Klub SRL, adăugând-o în portofoliul său de televiziuni care mai include The Fishing and Hunting Channel, televiziunea muzicală Slager și SportKlub.

DoQ a apărut pe piața TV din 2007, fiind inițial o televiziune destinată publicului vorbitor de limba maghiară, pentru care a și intrat în distribuție tot prin UPC, din anul 2009.

După preluarea de către Tematic Cable și schimbarea programelor din vechiul format orientat pe lifestyle, viața vedetelor și călătorii într-unul de documentare clasice, anunțul de distribuție prin UPC este primul pas semnificativ al DoQ de a ajunge în casele publicului vorbitor de limba română.

Televiziunile de filme cu cele mai mari audiențe pentru publicitate (9 luni 2015)

Printre principalele titluri difuzate în premieră pe DoQ în perioada următoare sunt „De la maimuțe la oameni”, „Momente din viața familiei Kennedy”, „Roma: Ridicarea și prăbușirea unui imperiu”, „Lupte aeriene”, „Confruntarea zeilor” (serie despre mitologie) și „Trenuri extreme”.

Alte documentare care fac parte din programul DoQ sunt „Revoluția americană”, „Lumi dispărute”, „În căutarea adevărului”, „Mega furtuni preistorice”, „Goana după mumii” sau „Arma umană” (un documentar despre diferite stiluri de lupte).

DoQ emite un program de 24 de ore pe zi, disponibil în patru limbi: română, maghiară, cehă și engleză. Televiziunea emite cu criptare Conax pe satelitul Thor 3 la 0,8 grade vest, pe frecvența 11747 GHz, polarizare orizontală, FEC 5/6, video PID 7107, audio PID 7207.

O carte de citit ca să nu rămâi „prost”: „M-am săturat să fiu prost”

Tematic Cable este o companie cu sediul la Oradea, parte a grupului media Tematic Media Group deținut de Radu Moraru – cunoscut pentru lansarea pe piața locală a televiziunii Minimax.

Tematic Cable oferă diverse servicii legate de piața de TV, inclusiv distribuție și marketing pentru un portofoliu de peste 30 de televiziuni aparținând companiilor: AMC Networks International, Viacom, Digi TV, A+E Networks, Mega Max Media, Origo și MTG.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii