FacebookTwitterLinkedIn

De la producătorii serialului „Soții ucigașe” vine o nouă serie ce va introduce telespectatorii în mintea unora dintre cele mai inteligente femei care și-au folosit abilitățile pentru a elabora planuri criminale.

„Femei diabolice” va explora ingeniozitatea bolnavă a acestor femei, care ar fi putut să își folosească abilitățile pentru a avea o carieră de success, însă au ales să plănuiască metodic crime incredibile pentru a-și atinge țelul și obține ce sau pe cine își doreau.

VEZI CARE SUNT TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI RATINGURI ÎN IULIE 2015!

Seria va prezenta în paralel două povești relatate cu ajutorul reconstituirilor și al mărturiilor. Astfel, telespectatorii vor putea vedea atât perpectiva investigatorilor, cât și al asasinelor diabolice, prin explorarea psihologiei motivului de a duce la capăt o crimă a pasiunii.

Crime + Investigation deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.

Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Telekom TV.

Crime & Investigation Network este o televiziune deținută de A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BskyB.

AFLĂ AICI CARE SUNT AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ÎN IULIE 2015!