FacebookTwitterLinkedIn

Bakori Davis, Vice President of Commercial Operations în cadrul A+E Networks UK, a declarat: „UPC este un partener puternic ce susţine această lansare, iar pe viitor ne dorim să continuăm distribuţia şi prin ceilalţi operatori de cablu şi DTH din România. Această lansare este rezultatul succesului pe care Crime & Investigation Network l-a avut în ţările Europei Centrale”.

Bogdan Bucurei, Product Director în cadrul UPC România, a afirmat: „Misiunea noastră – Connect. Discover. Be free. – este confirmată încă o dată prin extinderea ofertei de canale. Suntem încântaţi să fim primul operator de cablu de pe piaţa din România ce oferă Crime & Investigation Network clienţilor, care se vor bucura de acum înainte de noul conţinut informativ, atractiv şi original.”

Lansarea CI în România vine la scurt timp după ce televiziunea s-a lansat în Republica Cehă şi în Slovacia, prin Skylink.

Crime & Investigation Network deschide laboratoarele de criminalistică, sălile de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.

Televiziunea transmite seriale precum „Bandele din Marea Britanie”, „Primele 48 de ore”, „Arhiva de crime a lui Fred Dinenage” şi „Detectivi paranormali”.

Crime & Investigation Network ajunge în peste 50 milioane de case, din mai mult de 100 de ţări, cu conţinut tradus în peste 17 limbi.

 A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia de entertainment, având în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD şi H2®.

A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 100 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 71 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 18 limbi.

UPC Romania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe, pentru aproximativ 1.153.700 de clienţi.

UPC a adus în premieră pe piaţa din România televiziunea digitală, tehnologiile HD, DVR, 3D, dar şi cel mai rapid Internet prin cablu, Fiber Power de 200 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, cu operaţiuni în 14 ţări și având la 30 iunie 2013 peste 47,5 milioane de abonamente. Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet şi VTR.

Operaţiunile companiei includ totodată şi Chellomedia, divizia de conţinut, Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii şi Liberty Global Ventures, fondul nostru de investiţii.