Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Uncategorized |
|

Televiziunea Crime + Investigation difuzează un documentar despre cea mai mare închisoare de femei din Europa

Crime + Investigation (CI) prezintă luni, 22 august, de la ora 22:00, un documentar exclusiv despre cea mai mare închisoare de femei din Europa, Holloway, care și-a închis porțile în vara acestui an, după 165 de ani de funcționare, informează Media Expres.
Young Female Inmates To Be Removed From Prisons In Wales And England

Documentarul „Deţinutele de la Holloway”, prezentat de profesorul criminalist David Wilson, fost director al închisorii, este povestea penitenciarului de la începuturi şi face profilul câtorva dintre „locatarele” sale.

De la înfiinţarea sa în 1852, penitenciarul londonez a fost renumit pentru deţinutele infame închise aici. Folosind imagini de arhivă, reconstituiri și mărturii ale unor experți, documentarul aruncă o privire asupra acestora, dincolo de numele lor, şi asupra închisorii care le-a găzduit.

Printre deținute s-au numărat Amelia Sach și Annie Walters, criminalele notorii din epoca victoriana, prizonierele politice Emmeline Pankhurst și Diane Mitford și criminale în serie cum sunt Myra Hindley și Rose West.

Profesorul David Wilson urmărește modul în care închisoarea s-a transformat de-a lungul anilor, examinează crimele deținutelor și discută cu cei care au experimentat viața în cadrul închisorii Holloway.

Crime + Investigation® este o televiziune ce difuzează programe realizate în laboratoarele de criminalistică, sălile de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.

Televiziunea Crime + Investigation face parte din portofoliul A+E Networks este disponibilă prin UPC, Telekom, DCS şi Orange TV.

CEI MAI MARI INVESTITORI ÎN PUBLICITATEA ONLINE ÎN SEMESTRUL I 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii