FacebookTwitterLinkedIn

Experienţa dobândită pe ambele fronturi ale justiţiei o va ajuta pe Marcia Clark să identifice detalii esenţiale care au fost omise iniţial de investigatori. Ea va analiza dovezile prezentate în dosare şi va vizita locuri importante pentru cazurile investigate, realizând interviuri cu personaje cheie, cu scopul de a descoperi noi dovezi care să scoată la iveală adevărul din spatele acestor fapte oribile.

Primul caz reexaminat în cadrul serialul este cel al morţii fiicei lui Casey Anthony, Caylee, urmat de uciderea soţiei actorului Robert Blake, dispariţia soţiei poliţistului Drew Peterson, moartea şocantă a Chandrei Levy, internă în cadrul Biroului Federal al Închisorilor, împuşcarea lui Run D.M.C, obsesia Billionaire Boys Club pentru bani şi putere care s-ar putea să se fi transformat în crimă şi moartea misterioasă a Rebeccăi Zahau la conacul Spreckels.

NU RATA AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE

Crime + Investigation este o televiziune deținută de A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi Sky. În portofoliul A+E Networks se mai află televiziunile History, Lifetime și H2.