Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Televiziunea Crime + Investigation difuzează serialul „Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark”

Crime + Investigation difuzează în premieră, începând de joi, 24 mai, de la ora 22:00, serialul „Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark”, în care fostul avocat al apărării şi expert procuror reexaminează unele dintre cele mai misterioase și controversate crime din istoria SUA. Fiecare episod va avea o durată de două ore şi va prezenta un caz specific, concentrându-se pe primele 48 de ore care au trecut de la realizarea infracțiunii.
CI - Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark (2)

Experienţa dobândită pe ambele fronturi ale justiţiei o va ajuta pe Marcia Clark să identifice detalii esenţiale care au fost omise iniţial de investigatori. Ea va analiza dovezile prezentate în dosare şi va vizita locuri importante pentru cazurile investigate, realizând interviuri cu personaje cheie, cu scopul de a descoperi noi dovezi care să scoată la iveală adevărul din spatele acestor fapte oribile.

Primul caz reexaminat în cadrul serialul este cel al morţii fiicei lui Casey Anthony, Caylee, urmat de uciderea soţiei actorului Robert Blake, dispariţia soţiei poliţistului Drew Peterson, moartea şocantă a Chandrei Levy, internă în cadrul Biroului Federal al Închisorilor, împuşcarea lui Run D.M.C, obsesia Billionaire Boys Club pentru bani şi putere care s-ar putea să se fi transformat în crimă şi moartea misterioasă a Rebeccăi Zahau la conacul Spreckels.

NU RATA AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE

Crime + Investigation este o televiziune deținută de A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi Sky. În portofoliul A+E Networks se mai află televiziunile History, Lifetime și H2.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii