Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Uncategorized |
|

Televiziunea Crime + Investigation difuzează al doilea sezon al serialului „Robbie Coltrane prezintă: probe esențiale”

Crime + Investigation difuzează în exclusivitate, începând de luni, 19 februarie, de la ora 23:00, cel de-al doilea sezon al premiatului serial „Robbie Coltrane prezintă: probe esențiale”.
Robbie Coltrane's Critical Evidence, Series 02, AE Networks, Sky, CI

Noul sezon aduce în atenția telespectatorilor opt dintre cele mai dificile, complexe și enigmatice cazuri de crimă investigate vreodată de poliția britanică, în care detectivii folosesc probe aparent nesemnificative pentru elucidarea acestora.

Aproximativ 20% dintre crimele din Marea Britanie sunt clasificate „cu împrejurări necunoscute”.

Datorită avansului tehnologic din ultimii ani, multe dintre cazurile rămase nerezolvate au fost redeschise, anchetatorii având un singur scop în minte: descoperirea făptașului.

Cum la granița dintre succes și eșec stau probele esențiale, Robbie Coltrane se concentrează exclusiv asupra acestora pentru a aduce un omagiu „artei detectivului”, cel care își folosește inteligența și perseverența pentru a elucida cazuri aparent de nerezolvat.

Key Art

Cum au fost descoperite probele? Ce înseamnă ele? Care a fost rolul pe care acestea l-au jucat în legarea ucigașului de crimă? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care detectivii și medicii legiști vor oferi răspunsuri în fiecare săptămână, în cadrul unor interviuri difuzate în exclusivitate de Crime + Investigation.

Robbie Coltrane

În primul episod al celui de-al doilea sezon, o echipă de muncitori din Cardiff descoperă un covor în care se află rămășițele descompuse ale unui corp uman. Cu ajutorul unei noi tehnologii dezvoltate pentru analiza ADN-ului și cu un soft de ultimă generație folosit pentru recunoașterea facială, anchetatorii reușesc să afle numele victimei – Karen Price.

Astfel, departamentul de poliție din South Wales decide că trebuie să afle ce a pățit Karen și pornește în căutarea, identificarea și condamnarea criminalului ei.

CITEȘTE ȘI CONVINGE-TE: RECLAME PENTRU SPĂLAREA CREIERELOR

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii