Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Televiziunea Comedy Central Extra aduce trei seriale noi

comedy_central_extra.png
Comedy Central Extra aduce în România trei noi seriale de succes - sitcom-urile „The King Of Queens”, „Everybody Hates Chris!” și „Rules of Engagement”, potrivit unui comunicat difuzat de Viacom și preluat de Media Expres.

Televiziunea Comedy Central Extra a fost lansată la începutul anului 2013 în România și în această toamnă își propune să surprindă telespectatorii cu un nou val de umor, pe lângă serialele deja difuzate, precum „Reno 911”, „South Park” și „Workaholics”.

În septembrie, telespectatorii din România vor putea urmări serialul „The King Of Queens” care, datorită celor 207 episoade și a numărului mare de vedete invitate, a devenit unul dintre cele mai reușite sitcom-uri din America. Pe lângă cei doi protagoniști, Doug și Carrie, apar pentru câte o scenă Ben Stiller, cu întreaga lui familie, Adam Sandler, Kirstie Alley, Burt Reynolds și creatorul filmelor Iron Man, Jon Favreau.

Printre noutățile din această toamnă se înscrie și „Everybody Hates Chris!”, serialul creat de unul dintre cei mai populari umoriști afro-americani, Chris Rock. Rock a câștigat Premiul Emmy și a avut o mare influență asupra genului stand-up.

Serialul „Everybody Hates Chris!” a fost lansat în anul 2005 și prezintă copilăria umoristului, într-un stil ironic, dar comic. Este prezentat ghetoul din Brooklyn în anii 1980, cu familia protagonistului alcătuită din mama paranoică, fratele adorat, tatăl înnebunit după lucru și sora mofturoasă. Stilul personal al lui Rock, care arată viața „ascunsă” a tinerilor americani, a fost recunoscut și de American Film Institute, care în 2007 a desemnat serialul printre cele mai bune din acel an.

Comedy Central Extra va difuza și „Rules of Engagement”. Serialul prezintă dintr-un punct de vedere original momentele senine, dar și cele grele ale căsătoriei și ale relațiilor.

Comedy Central Extra aparține companiei Viacom prin Viacom Media Networks, iar distribuția televiziunii în România este asigurată de către Tematic Cable.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii