FacebookTwitterLinkedIn

În 1977, filmul „Războiul stelelor”, cunoscut astăzi drept „Războiul stelelor: O nouă speranță”, s-a bucurat de un succes internațional neașteptat. După acest film, alte cinci părți au urmat în anii care au urmat, franciza fiind estimată în prezent la o valoare de 27 miliarde de dolari.

De la începutul lui octombrie, AXN va difuza întreaga saga „Războiul stelelor” ca parte a ofertei de toamnă, începând cu episoadele I, II și III, care descriu căderea Republicii și ridicarea Imperiului. Aceste prime episoade se concentrează asupra lui Anakin Skywalker și a transformării sale în Darth Vader.

Apoi vor urma episoadele IV, V și VI, care descriu povestea Războiului Civil Galactic, în care tânărul Luke Skywalker se antrenează să devină cavaler Jedi pentru a-l învinge pe Darth Vader. În completarea programului Războiul stelelor, AXN va difuza și seriile animate: „Războiul clonelor VI” și „Star Wars: Rebelii”, precum și documentare din culise.

Fanii „Războiul stelelor” vor putea, de asemenea, să ia parte la maratonul de o zi dedicat fenomenului, pe AXN, pe 1 noiembrie sau la cele trei seri tematice „Războiul stelelor” (28, 29, 30 noiembrie), ce marchează sărbătoarea de 1 decembrie, înaintea premierei „Star Wars: The Force Awakens”, cu premiera mondială pe 18 decembrie.

Televiziunea AXN, deținută de Sony Pictures Television, are peste 16 milioane de abonaţi în Europa Centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ÎN LUNA IULIE – 2015!