Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Televiziunea AMC devine operațională în promovarea și distribuția Tematic Cable

Televiziunea AMC, care înlocuiește MGM, devine operațională în România pe 5 noiembrie 2014, dată care marchează de asemenea debutul televiziunii la nivel european, informează Media Expres. În România, marketingul şi distribuţia televiziunilor AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable.
AMC Television

Televiziunea este operată prin intermediul AMC Networks International – Central Europe, condusă din poziția de Chief Executive Officer de către Málnay B. Levente din Ungaria și se lansează simultan în 14 ţări, inclusiv România. De asemenea, reţeaua plănuiește extinderea ulterioară în peste 120 de ţări din lume.

AMC este una din cele mai populare televiziuni din SUA, fiind printre altele singura televiziune prin cablu din istorie care a câştigat un premiu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic timp de patru ani la rând, cu „Mad Men”, şi şase ani din ultimii şapte cu „Breaking Bad”.

În plus, reţeaua are cel mai urmărit serial dramatic de pe cablu din istorie şi show-ul numarul 1 preferat de adulţii cu vârste între 18-49 ani din ultimii doi ani – „The Walking Dead”.

Sloganul televiziunii este „Ceva mai mult” iar serialele originale AMC sunt subtitrate în limba română.

„Din 2015 plănuim să difuzăm noi programe la doar câteva zile distanţă de debutul lor în SUA, astfel ne asigurăm că programele AMC sunt disponibile telespectatorilor noştri foarte repede” , a spus Málnay B. Levente.

Drepturile de difuzare includ drepturile de distribuție multiscreen și partenerii de distribuție pot oferi VOD (video-on-demand) și opțiuni de TV Everywhere. TV Everywhere este un model de afacere prin care distribuitorii (de exemplu, rețelele de cablu) permit clienților să acceseze conținutul de la propria lor rețea prin intermediul serviciilor bazate pe internet, de pe orice dispozitiv (inclusiv tablete).

AMC difuzează în premieră exclusivă „Halt and Catch Fire” de la ora 22:00 în data de 5 noiembrie, cu noi episoade în fiecare miercuri. „The Divide” începe de la ora 22:00 a doua zi, pe 6 noiembrie, cu noi episoade în fiecare joi. Zilele de miercuri şi joi vor fi dedicate în viitor premierelor de seriale.

AMC Networks International – Central Europe este o unitate de operare a AMC Networks International, cu accent pe piața din Europa Centrală și de Est. Portofoliul actual al AMCNI – Central Europe include 12 branduri de televiiune din patru genuri tematice – sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; entertainment factual: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home și filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café.

AMC Networks International, divizia globală a AMC Networks, operează în 140 de țări și teritorii, inclusiv în Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI deține brandurile globale Sundance Channel și AMC.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii