Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Teleste a integrat în premieră mondială un sistem de criptare într-un head-end IPTV

Teleste, unul dintre primii furnizori de head-end-uri pentru video prin IPTV din lume, a anunțat introducerea unui LYNK DRM complet integrat (DRM vine de la „digital rights management solution”/ “soluție de managementul drepturilor în digital”) pentru sistemul destinat hotelurilor și caselor de vacanță Samsung Hospitality TV, informează Media Expres.
TELESTE

Teleste a integrat sistemul Samsung LYNK DRM (Digital Rights Management) în platforma sa de head-end Luminato. Implementarea a fost realizată cu Samsung Electronics Co. Ltd., și permite furnizorilor de servicii de tip „hospitality” (hoteluri) să furnizeze conținut securizat premium în sistem HDTV.

Pentru prima oară în lume, soluția introduce un sistem de criptare și decriptare pentru HDTV într-un head-end într-un singur modul, evitând astfel necesitatea folosirii unui server extern și expunerea conținutului decriptat folosirii neautorizate.

Soluția poate fi de exemplu folosită în rețelele de televiziune din hoteluri tot ceea ce este necesar fiind sistemul Samsung Hospitality TV cu tehnologia Samsung LYNK DRM și o platformă de head-end Teleste Luminato.

Soluția nu necesită alte echipamente suplimentare de tip hardware sau chipset, și furnizează conținut video și audio digital atât prin IPTV, cât și prin cablu. Platforma oferă managementul conținutului și transmite conținutul integral criptat prin rețea pe baza protocolului IP.

Teleste a prezentat soluția în premieră mondială la târgul „Integrated Systems Europe” care se desfășoară în 10-12 februarie 2015, la Amsterdam.

În 2014 compania de tehnologia informațiilor Teleste a avut vânzări totale de 197 millioane de euro, compania are 1.300 de angajați și peste 90% din vânzări provin dinafara țării de origine a companiei, Finlanda. Compania este listată la bursa NASDAQ Helsinki.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii