Cautare
, Staff

Telecom |
|

Telekom România va avea un nou Director Executiv Financiar și un nou Director Executiv de Marketing Rezidenţial şi Vânzări Naţionale

Telekom Romania anunță două noi numiri în structura de management a grupului.
telekom shutterstock_719314423

Andreas Elsner va fi numit în funcţia de Director Executiv Marketing Rezidenţial şi Vânzări Naţionale, începând cu data de 1 septembrie 2018, înlocuindu-l pe František Mala în acest rol. Elsner va fi responsabil de coordonarea activităților destinate clienților rezidențiali, centrate pe inițiativele comerciale şi se va concentra pe simplificarea produselor şi pe promovarea conceptului “self-service”, cu obiective clare în zona de experienţă a clienţilor.

Andreas Elsner a deţinut anterior poziţia de CEO şi membru în Consiliul de Administraţie din cadrul Makedonski Telekom. În cei peste 17 ani de carieră Andreas Elsner a ocupat funcţii de conducere în industria de telecomunicatii din Austria, Serbia, Bulgaria şi Macedonia. Portofoliul său include roluri de management de marketing naţional şi internaţional, brand management, comunicare de marketing, dezvoltare de produs şi strategie de stabilire a preţurilor, poziţionare de produse şi de brand, relaţii publice, business development şi poziţionare pe piaţă.

Elsner s-a născut la Viena, Austria, unde a şi studiat. Deţine o diplomă în Marketing, Publicitate şi Vânzări la Universitatea de Economie şi Administrare a Afacerii. S-a alăturat Makedonski Telekom în 2014 pentru a conduce Departamentul de Relaţii cu Clienţii şi Experienţă a Clienţilor, iar în 2015 a devenit Director Executiv Operaţional pe segmentul rezidenţial, având un rol cheie în dezvoltarea şi execuţia strategiei pentru soluţiile şi serviciile convergente.

De asemenea, Nicolas Mahler preia funcţia de Director Executiv Financiar, începând cu data de 1 august 2018. Mahler, care deţine în prezent poziţia de SVP Business Management şi Membru în Consiliul Executiv al Deutsche Telekom Services, va prelua noile responsabilităţi, înlocuindu-l în acest rol pe Anastasios Tzoulas, care va urma noi oportunităţi în carieră în afara Grupului Deutsche Telekom. Nicolas Mahler se va concentra pe managementul ariilor financiar şi achiziţii, pentru a asigura creşterea business-ului şi evoluţia către o companie digitală.

Ariile de expertiză ale lui Mahler includ managementul afacerilor atât din perspectiva financiară, cât şi operaţională, precum şi susţinerea transformării digitale – prin robotizare şi Inteligenţă Artificială. În acest sens, a pus bazele celui mai mare centru de robotică din Europa.

“Îi doresc bun venit lui Nicolas. Calităţile sale de lider şi spiritul de iniţiativă pe care le-a demonstrat anterior vor fi deosebit de valoroase pe o piaţă extrem de competitivă. Abordarea de risc calculat din cadrul Telekom Romania creează mediul perfect pentru personalităţi îndrăzneţe, precum Nicolas. Doresc, de asemenea, să-i mulţumesc lui Anastasios pentru contribuţia sa la performanţa Telekom Romania din ultimii 17 ani, pentru implicarea şi dedicarea sa. Toţi cei cu care a colaborat în aceşti ani au apreciat în mod deosebit abordarea sa de business, echilibrul şi profunzimea gândirii sale”, a spus Miroslav Majoroš, CEO Telekom România.

Nicolas Mahler s-a alăturat Deutsche Telekom în 2008. A ocupat poziţiile de SVP Operations Support la Deutsche Telekom Kundenservice (2010-2016), SVP Business Management Deutsche Telekom Services (din 2016) şi de Director Executiv la Vivento Customer Services GmbH (2013-2018). Având ca prioritate excelenţa operaţională, Nicolas a condus procesele de transformare la scară largă din cadrul acestor companii, cu rezultatele aşteptate şi cu îmbunătăţirea indicatorilor operaţionali relevanţi. Mahler deţine o diplomă de master cu onoruri în administrarea afacerii şi finanţe la WHU (Germania).

Anastasios Tzoulas s-a alăturat operaţiunilor din România ale Telekom în 2001, ca Director de Planificare şi Analiză Financiară. Din 2007 a fost Director Executiv Financiar al Romtelecom, apoi al Telekom Romania. Printre realizările sale merită amintite transformarea ariei financiare, managementul achiziţiilor şi al proprietăţilor imobiliare, integrări operaţionale şi fuziuni legale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii