Cautare
, Forbes Staff

Telecom |
|

Telekom România lansează o nouă ofertă pentru clienții rezidențiali, care include șase luni gratuite de Netflix. Miroslav Majoros, CEO: „Pentru noi, content-ul devine cheia”

Telekom România lansează o nouă ofertă adresată clienților rezidențiali, care include servicii de televiziune, Internet fix și abonamente mobile cu internet nelimitat 4G, fără perioadă minimă contractuală, fiecare dintre acestea la 5 euro.
telekom shutterstock_719314423

De asemenea, operatorul telecom a încheiat un parteneriat cu Netflix, prin care clienții vor primi cadou șase luni gratuite de abonament.

Oferta Telekom România include: abonament mobil fără perioadă minimă contractuală cu bonus Net 4G Nelimitat de la 5 euro / lună; smartphone-uri Samsung și bonus 6 luni de Netflix gratuit pentru abonamente mobile la 5 euro / lună disponibile clienților noi de servicii integrate (fix-mobil), cât și clienților care au deja servicii fixe și achiziționează un abonament de servicii mobile; Servicii de televiziune și Internet fix, fiecare la 5 euro / lună, plus 6 luni de Netflix cadou, cu abonament mobil.

„Noul model de business are la bază experiența clientului, care în ultimii ani a remodelat gândirea și strategia companiilor. Noul Client vrea conținut diversificat, pe care să îl acceseze oriunde și oricând, pe multiple ecrane și oferte ușor de înțeles. Clienții de astăzi vor să aibă încredere în brand-urile cu care colaborează, iar Telekom, prin intermediul noii strategii de business, încearcă să recalibreze relația client-companie, pe piața din România. Astăzi venim cu Oferta ca în Filme și oferim 6 luni Netflix cadou pentru a răspunde așteptărilor clienților pentru conținut diversificat. În plus, le oferim telefoane de ultimă generație și, în continuare, Internet 4G Nelimitat la viteze maxime”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Anul acesta, serviciul mobil Nelimitat al Telekom a crescut vânzările pe segmentul rezidențial cu 33%.

„Ce ar fi datele mobile fără content (conținut video– n. red.)? Nu are sens să ai date fără conținut, iar pentru noi, content-ul devine cheia. (…) Serviciile precum Netflix cresc sistematic, trebuie să îmbrățișăm trendul, oferta noastră nelimitata urmează acest trend și noul comportament al consumatorului, care nu vrea limitări, vrea să consume content (…) Serviciul Nelimitat rămâne în oferta noastră, este elementul principal al strategiei, care rămâne neschimbat”, a spus Miroslav Majoros, CEO Telekom România.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România și aparţine Deutsche Telekom.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii