FacebookTwitterLinkedIn

Telekom România a anunțat lansarea Mobil Nelimitat, care le permite clienților să se aboneze imediat. Acesta poate fi achiziţionat din magazinele Telekom România și din orice magazin Mega Image sau Shop & Go, în urma unui parteneriat dintre cele două companii. Anunțul vine în contextul în care, conform informațiilor vehiculate în piață, Telekom România își pregătește terenul pentru vânzarea operațiunilor locale.

Oricând după activarea serviciilor valabile inițial pentru 30 zile, pot alege să își înregistreze numărul pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, 100 de minute internaționale fix/mobil, la prețul de aproximativ 29 lei, TVA inclus. Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opțiunea Mobil Nelimitat.

În magazinele Mega Image și Shop & GO, clienții vor găsi stand-uri cu noul produs.

„În mai puţin de cinci minute, în medie, orice client care cumpără Mobil Nelimitat de la un magazin Telekom, Mega Image sau Shop & Go, poate să treacă la abonament, pe loc, printr-un proces integral digital, uşor de urmat. Acesta este un produs telecom cu adevărat revoluţionar în România, oferindu-le clienţilor cel mai uşor mod de a deveni abonați”, a declarat Andreas Elsner.

Un studiu de piață realizat de ISRA Center pentru Telekom, pe un eșantion reprezentativ la nivel național, a dezvolăuit ce își doresc românii când vine vorba de produsele și beneficiile oferite de furnizorii lor de telecomunicații – Internet 4G nelimitat, contract fără perioadă minimă (la abonament), control digital al activării, facturii, plăților.

Telekom România aparţine Deutsche Telekom și este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.