Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Telekom Romania își vinde proprietățile imobiliare

Telekom Romania Communications scoate la vânzare și reînchiriere parțială 24 de proprietăți imobiliare din București și alte şapte oraşe: Bacău, Constanţa, Oradea, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Timişoara, la un preţ de pornire de 26,3 milioane euro, potrivit unui anunț făcut de companie.
57. Telekom

Valoarea pachetului a fost stabilită de evaluatori independenţi, mai arată Telekom Romania Communications.

Tranzacţia se va desfăşura prin licitaţie, iar câştigătorul va fi desemnat în urma celei mai bune oferte de preţ pentru achiziție, respectiv chirii percepute, cumulate cu alte condiţii relevante. Ofertele pot fi depuse până pe data de 16 iulie 2015, împreună cu documente de eligiblitate, printre care se numără și scrisori de garanție. Entitățile interesate pot depune oferte pentru întregul pachet de 24 de proprietăți sau pentru un sub-pachet de 17 proprietăţi.

Contractele de închiriere aflate în derulare și înregistrate în Cartea Funciară vor fi preluate de câştigătorul licitaţiei, fără modificarea clauzelor.

Datorită reînchirierii anumitor spații, tranzacția nu va genera discontinuități în activitatea Telekom Romania Communications.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii