Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Telekom România dezvoltă proiecte digitale împreună cu trei agenţii de online: iLeo, Interactions şi Kinecto

Începând cu luna octombrie 2014, Telekom Romania dezvoltă proiecte şi campanii de marketing digital împreună de trei agenţii de online: iLeo, Interactions şi Kinecto.
57. Telekom

Cele trei agenţii vor oferi servicii de creaţie online, vor asigura implementări şi dezvoltări tehnice, optimizări de performanţă şi vor derula campanii specifice proiectelor digitale ale Telekom.

iLeo, Interactions şi Kinecto au fost desemnate în urma unei licitaţii la care au participat şase agenţii specializate în servicii de comunicare online din România. Cei trei câştigători vor susţine toate liniile de business ale Telekom Romania – retail, portaluri de conţinut, website-ul telekom.ro – şi vor oferi concepte creative şi soluţii diversificate pentru nevoile de business ale companiei, adaptate mediului online.

iLeo face parte din Leo Burnett Group și este deținută în majoritate de către Publicis. iLeo oferă soluţii de comunicare pe medii interactive împreună cu servicii de strategie de brand şi soluţii creative pentru mediile digitale. Agenţia are experienţă în comunicare online, CRM, performance marketing, social networks & influencers management, conținut, tehnologie. De asemenea, iLeo este specializată în sectoare precum auto, financiar, FMCG, pharma, retail.

Interactions este o agenție de comunicare digitală, specializată în programe ample de eCRM. Expertiza Interactions include servicii creative, dezvoltarea de mecanici promoționale, programe de dialog cu consumatorii, social media, performance marketing și lead generation. În 2013, Interactions a fost desemnată Agenția Anului la IAB Awards România, iar în 2014 a devenit prima agenție românească premiată la IAB Mixx Awards Europe. Agenția este specializată în verticale precum FMCG, retail, ecommerce, finanțe și auto. Prin intermediul Mediapost Hit Mail, Interactions este deținută majoritar de către grupul La Poste.

Fondată în 2002, Kinecto este una dintre cele mai importante agenții de comunicare digitală din România. Începând cu 2013, Kinecto este parte din Isobar, o agenție digitală globală, care reunește 3.700 de specialiști în birourile din 42 de țări.

Telekom România este un brand de telecomunicaţii care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii