FacebookTwitterLinkedIn

Televiziunile cu tematică sportivă vor difuza programele pe satelit pe teritoriul României, în format SD şi HD și emisie timp de 24 ore/zi.

Programul televiziunilor constă în competiţii sportive, emisiuni realizate în studio şi emisiuni de teleshopping în diferite proporții.

Acţionariatul Telekom România este, potrivit bazei de date a CNA şi a certificatului constatator din data de 4 februarie 2016, format din: OTE International Investment’s Limited (Cipru) – 54,0102822767% și Ministerul Comunicaţiilor prin Societatea Informaţională – 45,9897177233%.

Telekom România Communications SA este unic acţionar în Nextgen Communications SRL, iar Ministerul Comunicaţiilor prin Societatea Informaţională este acţionar indirect în Nextgen Communications SRL prin Telekom România Communications SA.

VEZI ZIARELE LOCALE CU CELE MAI MARI VENITURI DIN PUBLICITATE ÎN 2015

De asemenea, OTE International Investment’s Limited (Cipru) este acţionar indirect în Nextgen Communications SRL prin Telekom România Communications SA.

Telekom România Communications SA mai deţine o licenţă audiovizuală pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe Dolce Info – program informativ destinat clienţilor societăţii, două avize de furnizare servicii media audiovizuale la cerere: DolceTv.ro şi Telekom TV WEB & MOBILE și 51 de avize de retransmisie de programe prin cablu, unul prin DTH și unul IPTV.