Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Telekom are 1,45 milioane de clienți la serviciile de retransmisie TV

Investițiile semnnificative în conținut exclusiv, printre care se numără competiții sportive precum UEFA Champions League, disponibile pe toate ecranele, s-au reflectat în creșterea constantă a bazei de clienți TV, al căror număr a atins 1,45 milioane la finalul lui 2015, cu venituri corespunzătoare în creștere cu 4% la finalul lui 2015 versus finalul lui 2014, potrivit raportului anual financiar al Telekom România, informează Media Expres.
Telekom

De asemenea, în trimestrul al patrulea 2015, comparativ cu trimestrul precedent, serviciile de televiziune interactivă (IPTV) și cele de cablu digital au avut cele mai spectaculoase rate de creștere.

Sumarizând, pe segmentul TV, Telekom a introdus de-a lungul anului mai multe funcționalități inovatoare, noi canale TV și a îmbunătățit platforma www.telekomtv.ro pentru a asigura o experiență completă clienților săi.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI LA NIVEL NAȚIONAL!

Veniturile din serviciile de Internet fix pentru anul 2015 au scăzut ușor, cu 3%, comparativ cu anul precedent. Circa 1,203 milioane de clienți avea Internet de mare viteză de la Telekom, o parte dintre aceștia cu viteze de până la 1 Gbps, prin intermediul tehnologiilor FTTx (FTTH – fiber to the home sau FTTB – fiber to the block).

Telekom Romania Communications a avut în 2015 încasări la un nivel comparabil cu cel din 2014, cu venituri în scădere ușoară, cu 1,2%, la 601,7 milioane euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii