FacebookTwitterLinkedIn

Compania Teladoc Health Inc va cumpăra Livongo Health Ins, furnizor de îngrijiri medicale pentru 18,5 miliarde dolari, informează Reuters. Teladoc pariaza că serviciile de îngrijire și consultațiile online vor deveni extrem de populare, mai ales după pandemia de coronavirus.

În timpul pandemiei, cererea pentru asistență medicală virtuală a crescut de vreme ce pacienții nu au putut să își viziteze medicii. Astfel, acțiunile pentru ambele companii au crescut anul acesta, încurajându-I pe proprietari să spere la o creștere și mai mare pe viitor.

Teladoc, cel mai mare și mai cunoscut furnizor de servicii de telefonie și servicii online pentru americani, a primit luni un ordin semnat de președintele Donald Trump prin care I se va extinde accesul la telehealth pentru 57 milioane de americani.

Un studiu arată că 46% dintre americani folosesc acum serviciul de telesănătate pentru a înlocui vizitele la medic care au fost anulate.

„Această fuziune stabilește ferm Teladoc Health în fruntea viitoarei generații de asistență medicală”, a declarat directorul executiv al Teladoc, Jason Gorevic.