FacebookTwitterLinkedIn

 Autoritățile din Tel Aviv au venit cu această soluție pentru păstrarea romatismului în vreme de pandemie, dar și pentru revitalizarea orașului: folosirea gratuită a cabinelor de salvamari din Tel Aviv de către cuplurile care își doresc o cină romantică, pe malul mării.

Cabinele sunt situate pe plajele Bograshov, Hilton și Metzitzim din Tel Aviv și sunt inactive pe timpul iernii, astfel că îndrăgostiții se pot bucura de o priveliște de neegalat, pe fundalul sunetului Mării Mediterane. Cabinele salvamarilor au fost decorate pentru aceste cine romantice și și-au primit deja primele cupluri de îndrăgostiți.

Litoralul din Tel Aviv are o lungime de 14 kilometri și se întinde de la Herzliya la Bat Yam, având un total de 13 plaje oficiale. La fiecare plajă se găsesc vestiare și băi, salvamari, o sală pentru acordarea primului ajutor, scaune, șezlonguri, pergole, scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități care le permite sa plutească pe apă și spații de joacă pentru copii.

Toate cele 13 plaje din Tel Aviv au fost premiate în anul 2019 cu Steagul Albastru (Blue Flag), care certifică cele mai înalte standarde de confort, siguranță, curățenie, accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități și protecția mediului.