Cautare
, Staff

Travel |
|

Tel Aviv este destinația numărul 1 recomandată de CNN pentru călătoriile la început de vară

Conform CNN, Tel Aviv este cea mai potrivită destinație pentru călătoriile la începutul verii.
@By Boris Stroujko_shutterstock_510846877

Temperaturile favorabile, costurile vacanțelor cu mult sub nivelul altor țări aflate în plin sezon turistic, plajele de calitate superioară și activitățile disponibile sunt doar câteva dintre motivele acestei reușite. Lista scurtă a CNN include și orașele St Petersburg în Rusia, Split în Croația, Lacul Powell, Arizona și Utah din SUA. 

Potrivit CNN, primăvara și toamna sunt sezoanele accesibile pentru a vizita Tel Aviv. Vara, deși este sezonul de vârf, rămâne cea mai populară perioadă a anului din punct de vedere turistic, deoarece majoritatea europenilor optează pentru coasta Mării Mediterane a Israelului.

Pe lângă plaje și coasta Mării Mediterane, un alt motiv pentru a alege Tel Aviv este valoarea istorică semnificativă și patrimoniul cultural abundent al acestui oraș. Una dintre atracțiile sale turistice majore este Orașul Alb, care face parte din patrimoniul cultural mondial UNESCO din 2003. CNN recomandă explorarea orașului, vizitatorii putând admira peste 4.000 de clădiri construite în stilul Bauhaus. Recomandările includ și Casa Bialik, fosta casă a poetului național HayyimNahmanBialik, transformată, în prezent, într-un muzeu.

Pentru activități mai relaxante, cum ar fi cumpărăturile și degustarea alimentelor locale, piața Jaffa și piața Carmel sunt locurile preferate de turiști și localnici deopotrivă.

Temperaturile variază între 20 și 27 grade Celsius, iar printre cele mai populare plaje CNN listează: plaja Bograshov pentru distracție și plaja Mezizim pentru relaxare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii