Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

ForbesLife |
|

Teilor Exclusive prezintă colecția de bijuterii, „Secret Garden”

Realizate în serii limitate, bijuteriile din colecția Secret Garden sunt lucrate manual și încrustate cu pietre prețioase, provenind din locuri paradisiace ale lumii. Fiecare bijuterie este făcută din aur, iar pietrele încrustate sunt alese cu grijă, în funcție de proprietăți și vibrația culorilor.
Screen Shot 2017-05-02 at 14.20.12

Un nou capitol al poveștii diamantelor și pietrelor prețioase prinde viață în colecția Secret Garden, disponibilă acum în Teilor Exclusive. Un microunivers capturat în linii minuțios redate și inspirat de paradisuri exotice, o sărbătoare a naturii în ipostaze expresive sunt desenate în metale prețioase și sute de nestemate precum diamante negre, safire galbene și roz, tsavorite, rubine și smaralde, în noua colecție.

Marea provocare este reprezentată de linia de design inedită dată acestei teme tradiționale. Iar artiștii bijutieri s-au jucat cu paleta de culori a pietrelor prețioase într-un design atât de realist, încât conferă senzația, în fiecare clipă, că bijuteriile prind viață, pulsând de energie și culori.

 

Cameleonul, perfect camuflat sub verdele crud al celor peste o sută de tzavorite ale sale, descoperă inteligența emoțională și cultivarea capacitatății de adaptare. Jucăușii urși panda, prin combinația ludică a sutelor de diamante negre și transparente aduc liniște și armonie.

Preferatele mele, petalele de orhidee din aur roz au fost pavate cu zeci de diamante, rubine și safire roz. La fel cum natura nu are nevoie de artificii pentru a ne cuceri, exemplarele colecției, deopotrivă contemporane și exotice, ne surprind prin ingeniozitatea artizanală, hipnotizându-ne prin nuanțele vii ale pietrelor și prin ineditul simbolistic.

Colecția Secret Garden capturează imaginația și o poartă în universuri exotice în care elementele minerale dau naștere elementelor vegetale într-o pledoarie pentru natură și lux.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii