Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Teilor Exclusive: Prețioasă în sclipiri de diamante

Diamantele sunt folosite de către bijutieri pentru a da strălucire unor contururi fluide, fine, ce urmează îndeaproape formele corpului. Îmbinarea perfectă dintre talent, măiestrie și concepte inedite stă la baza unor piese cu adevărat unice.
imageedit_18_2363188203

Teilor reinventează conceptul eleganței prin bijuterii adaptate lifestyle-ului modern, fără să piardă din vedere elementele care au definit strălucirea pieselor de-a lungul timpului. O bijuterie autentică este asemenea unei amintiri prețioase ce nu se pierde niciodată.

Bijuteriile Teilor Exclusive, îmbrăcate în aur și diamante, au fost alese pentru spirite cu o viziune curajoasă și nonconformistă. Extravaganța pendulează cu liniile clasice, sclipirile efervescente în care sunt îmbrăcate bijuteriile fiind o declarație stilistică, plină de strălucire. În final, accentele arhitecturale minimaliste sunt cele care conturează și conferă o luminozitate aparte învelișului superior al bijuteriilor.

Dincolo de design și exigența în materie de calitate a bijuteriilor, dorința de a oferi inovație și unicitate contribuie la realizarea unor accesorii atemporale, ce par a se afla la granița dintre realitate și magie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii