Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Media şi entertainment |
|

TEDxBucharest 2013 a adunat 700 de participanți

TEDxBucharest_2013(3).jpg
Platforma de evenimente locale creată de TED a încheiat a cincea ediţie la Bucureşti şi a tras concluziile.

A cincea editiție TEDxBucharest a reunit sâmbătă, 9 Noiembrie, la Auditorium Pallady peste 700 de participanţi care au ascultat 19  speakeri şi performeri români sau străini. Evenimentul care se vrea un maraton de idei a beneficiat de participarea unor nume precum Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, arhitectul Dorin Ştefan, Florin Georgescu, iniţiatorul unei competiţii pentru sportivi cu dizabilităţi sau Paul Radu, jurnalist de investigaţie. Acesta a  încurajat publicul să se implice  în investigaţii alături de el, muzicianul Berti Barbera a surprins printr-un show fără cuvinte, iar Martin Harris a lăudat vinurile românești.

TEDxBucharest a organizat şi un concurs de idei în spritul ”Ideas worth sharing”, în care participanții au venit cu propriile sugestii de proiecte inovative în spiritul Make it Happen. Câștigătorul TEDxBucharest Ideas Competition a fost Ana Maria Constantin, care a propus cursuri pentru profesori, referitoare la managementul problemei dislexiei. Locul al doilea a fost ocupat de unul dintre speakerii TEDx, Florin Georgescu, care a prezentat un proiect al unei școli de dresaj pentru câinii-ghid, pentru persoanele cu deficiențe de vedere, iar pe locul al treilea s-a situat Adelina Cristea, cu ideea unui container în care oamenii să poată împărți lucrurile de care nu au nevoie. Proiectele alese vor beneficia de consultanţă.

TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, creată de TED, iniţiatorii celebrelor conferinţe, în spiritul “idei care merită împărtășite”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii