FacebookTwitterLinkedIn

Printre speakerii TEDx Bucharest 2013 se numără:

Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii în România, a fost consultantul guvernului Britanic pe problema țărilor din fosta Uniune Sovietică, precum Afganistan și Pakistan, înainte de a ocupa această funcție.

Dorin Ștefan, unul dintre cei mai importanți arhitecți români, este membru fondator a Societății Arhitecților Români și vicepreşedinte al Ordinului Arhitecţilor din România începând din 2002.

Florin Georgescu, doctor în psihologie și fondatorul asociației ”Tandem” și a clubului sportiv ”Tandem Arena”, care în 2012 a condus turul ciclist în tandem de la Arad la Londra pentru a sprijini românii participanți la Jocurile Paralimpice, el însuși fiind nevăzător de mai bine de 20 ani.

Grigore Leșe, Doctor în Muzica, etnomuzicolog și profesor la Facultatea de Litere a Universității din București, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați intepreți români ai cântecelor tradiționale străvechi românești, pe scenele noastre și internaționale.

Ediția de anul acesta a TEDx Bucharest beneficiază de spriinul celor nouă ambasadori din domenii precum jurnalism, blogging sau societate civilă, care vor transmite mai departe publicului larg mesajul lor de schimbare, în spiritul ideii “Make it Happen”. Ambasadorii de anul acesta sunt: Ionuț Bonoiu (redactor șef Forbes România), Claudiu Șerban (managerul general Capital), Alex Giboi (directorul General Agerpres), Fundația Mai mult Verde, reprezentată de Doru Mitrana- Directorul fundației, Fundația Oricum.ro, reprezentată de Daniela Ștefănescu, Fundația Calea Victoriei, reprezentată de Sandra Ecobescu (președintele fundației), Fundația Beneva, reprezentată de Iulian Văcarean (fondatorul fundației), Fundația București Optimist, reprezentată de Cristian Vasile, și Cristian Chinezu (blogger).

Înscrierile la ediția din 2013 a TEDx Bucharest se pot face pe site-ul www.tedxbucharest.ro până la 8 Noiembrie 2013, iar prețul unui bilet este de 100 de dolari.