FacebookTwitterLinkedIn

În ultimul deceniu, Aulet a educat mii de antreprenori, în aprilie 2013, fiindu-i acordat de către MIT premiul Adolf D. Monosson pentru mentorat antreprenorial.

În cartea sa, “Disciplined Entrepreneurship: 24 Steps to a Successful Startup”, Aulet prezintă programul complex în 24 de etape pe baza căruia cititorii pot crea un startup de succes. În cadrul evenimentului de pe 24 octombrie, Aulet va prezenta aspectele cheie ale cărții sale, în care a compilat toate informațiile practice pe care şi-ar fi dorit să le aibă în urmă cu 20 de ani când a devenit antreprenor, și va împărtăşi publicului din România secretele dezvoltării unui startup de succes.

Aulet va participa într-un panel de discuţii alături de Marius Ursache (Fondator şi Chief Design Officer al Grapefruit, agenţie românească de dezvoltare de produse digitale) şi Andrei Marinescu (Co-Fondator şi CTO al Appscend, platformă care permite utilizatorilor să dezvolte, să optimizeze şi să monetizeze aplicaţii mobile de tip cross-platform). Discuţiile vor fi moderate de Ioana Hreninciuc (Marketing Director al Hostway).

Participarea la ediția din 24 octombrie a TechHub Meetup este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online.