Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Teatrul Nottara reia spectacolele la interior din 18 septembrie

Teatrul Nottara reia reprezentaţiile indoor începând din 18 septembrie, cu spectacolul "Oglinda", o poveste muzicală de Cristina Juncu, ce se va juca la Sala Horia Lovinescu, de la ora 19.00.  
 aboneaza-te
reluarea spectacolelor în săli de teatru

Din distribuţia spectacolelor fac parte Rareş Andrici, Mihaela Subţirică, Vlad Bălan, Cristina Juncu, Crenguţa Hariton, iar scenariul este semnat de Vlad Bălan şi Cristina Juncu, anunţă reprezentanţii teatrului, informează Agerpres.

”Direct din cancelaria drăcuşorilor, repetent a 25.361-a oară, Aghiuţă e pedepsit şi trimis pe pământ, unde aterizează în… vagonul restaurant al acceleratului 333, Oradea-Bucureşti, staţionat în clipa aceea la Băicoi. Şi aşa începe povestea. O poveste cu multă muzică şi mult umor, în care veţi redescoperi lumea nebună a lui Caragiale printre note muzicale, reinventată şi amuzant (re)consemnată de Cristina Juncu, într-o călătorie “de plăcere” braţ la braţ cu cele mai simpatice personaje din schiţele lui”, se arată în descrierea spectacolului.

De asemenea, pe 19 septembrie, de la ora 19.00, va avea loc spectacolul “Citadela”, în regia Ligiei Ciornei, la Sala George Constantin, iar pe 20 septembrie, de la aceeaşi oră, se joacă “Thailanda” de Dimitris Kechaidis şi Eleni Chaviara, montare semnată de Alexandru Jitea. 

Organizatorii precizează că toate evenimentele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii