Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Teatrul Nottara deschide stagiunea de toamnă prin Fest(in) pe Bulevard

În perioada 7-18 octombrie are loc „Festivalul Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard“, un eveniment care deschide oficial stagiunea de toamnă prin 39 de reprezentații teatrale, două spectacole de muzică și multe evenimente conexe.
Invitatie Conferinta de presa - Teatrul Nottara

Teatrul Nottara organizează cea de-a V-a ediție a „Festivalului de Teatru Fest(in) pe Bulevard“, în perioada 7-18 octombrie, devenind un eveniment-reper pentru lumea teatrală, dar și pentru iubitorii de artă scenică. Prin temele alese în cadrul fiecărei ediții, manifestarea își dorește să declanșeze și un impact social, atrăgând astfel tot mai mulți spectatori și participanți.

Ediția de anul acesta reunește 39 de spectacole de teatru, două spectacole de muzică, dar și colocvii, spectacole – lectură, evenimente stradale, lansări de carte la care participă artiști din opt țări: Argentina, Bulgaria, Coreea de Sud, Croația, Franța, Germania, Republica Moldova și România. Festivalul cuprinde șapte secțiuni:

Criza pubertății, criza adolescenței (cuprinde producții cu și despre tineri)

Text sau pretext (spectacole care au rol de a face cunoscută importanța echipei de creatori și de artiști în realizarea unei producții scenice, de aceea vor exista două variante de spectacol pe același text)

Premiere în Fest(in) (din această secțiune fac parte cele mai noi producții ale Teatrului Nottara)

Invitați speciali (producții care aparțin unor teatre partenere)

Multi Art EXIT (mai vechiul festival de teatru pentru persoane private de libertate a devenit una dintre secțiunile festivalului din 2015 și va avea loc între 22-23 noiembrie)

In memoriam (secțiune dedicată unor personalități dispărute dintre noi)

Potrivit tradiției, Teatrul Nottara a realizat – de la începutul anului 2017 și până acum – șapte premiere: Somnambulism de Iaroslava Pulinovici, Iubirea la oameni de Dmitri Bogoslavski, Opt femei de Robert Thomas, Burlaci și burlăcițe de Hanoch Levin, Totul e relativ de Alan Ayckbourn, D-ale carnavalului de I.L Caragiale, Să-i îmbrăcăm pe cei goi de L.Pirandello, o coproducție cu Teatrul de Artă.

Până la sfârșitul anului se vor mai monta: Păguboșii de Eugen Rotaru, după Asta e ciudat de Miron Radu Paraschivescu, Hamlet în sos picant de Aldo Nicolaj și un recital dedicat Centenarului Marii Uniri, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.

Mai multe informații găsiți pe: www.festinpebulevard.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii