FacebookTwitterLinkedIn

O POVESTE A PORCULUI (5 ani +)

1 și 7 martie, 11:00, Sala Rapsodia

Doi oameni simpli — un moș și o babă, după cum spune povestea — măcinați de singurătate, se hotărăsc să ia drept copil prima ființă care le iese în cale. Atunci, soarta îi aruncă moșului în drum un purcel. Desigur, nu orice fel de purcel, ci unul fermecat, care e capabil de fapte mărețe. Inspirat de poveștile copilăriei și de modul în care receptarea acestora se modifică de la o generație la alta, spectacolul transformă basmul lui Ion Creangă într-o poveste despre încredere și curaj, prin care magia se infiltrează în realitate. — Bilete: bit.ly/2EmGebE

PROSTIA OMENEASCĂ (4 ani +)

1 martie, 11:00, Sala Mică  

13 și 22 martie, 18:00

Spectacolul „Prostia omenească” aduce în atenția micilor spectatori o lecție de viață, vorbindu-le acestora despre defecte umane și despre limite. Bazat pe un discurs teatral de tip non-verbal, spectacolul îmbină mijloace de expresie diverse: pantomimă, clovnerie și dans, transpunând farmecul și oralitatea operei lui Creangă într-o montare dinamică. — Bilete: bit.ly/2OUCJk8.

PUNGUȚA CU DOI BANI (3-6 ani)

01, 07 și 14 martie – sold out

29 martie – 16:00 și 18:00, Sala Mică

Spectacolul „Punguța cu doi bani” este o oportunitate de a redescoperi poveștile lui Ion Creangă – basme de un incredibil dinamism scenic, deși au fost scrise acum mai mult de un secol. Adaptat de o echipă talentată, spectacolul aduce publicul în mijlocul acțiunii. Încă din foaier pornim în aventură, trecând prin apă și prin foc, în lupta cu boierul, cu vizitiul și bucătăreasa. Când pe drum, când pe lângă drum, în curtea căsuței colorate sau printre copaci, strigând cu toții: „Cucurigu, boieri mari, dați punguța cu doi bani!” — Bilete: bit.ly/2kjRkbX.

 Mai multe detalii despre programul Teatrului Ion Creangă sunt disponibile pe teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreangă.