Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Teatrul „Constantin Tănase” lansează stagiunea de vară în Herăstrău

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase" anunţă debutul stagiunii estivale 2020, la Teatrul de vară Herăstrău.
 aboneaza-te
teatrul de vara Herastrau

Sâmbătă, 4 iulie, de la orele 20,00 va avea loc premiera „Cu mască sau fără mască – oamenii vor să zâmbească”, un spectacol de Vasile Muraru şi Valentina Fătu, informează Agerpres.

Vasile Muraru, actor și managerul teatrului: „Am gândit special acest spectacol de revistă adaptat tuturor condiţiilor şi măsurilor impuse de autorităţi pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus şi a desfăşurării activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară. Pe scenă şi în culise, pentru artişti şi personalul tehnic, dar şi în frumoasa grădină de vară, pentru spectatori, vom respecta toate măsurile de protecţie şi distanţare socială. Chiar şi distribuţia spectacolului a fost gândită astfel încât să ţinem cont de toate regulile esenţiale pentru protecţia artiştilor: vom avea 3 variante de distribuţie, dar nu vor lipsi baletul, cu o coregrafie specială şi orchestra Teatrului”.

Deşi Teatrul de vară Herăstrău are o capacitate de 2.500 de locuri, acesta va putea fi ocupat, la fiecare reprezentaţie, doar până la maximum 500 de locuri, aşa cum prevede regulamentul impus de starea de alertă.

Reprezentaţiile vor fi programate în iulie şi în septembrie în fiecare zi de sâmbătă, începând cu orele 20,00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii