Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Educaţie |
|

Teach for Romania recrutează învățători și profesori

Organizația non-profit  recrutează cei mai valoroși tineri români și  îi pregătește ca învățători sau profesori model.
studenti_elevi_scoala.jpg

Teach for Romania începe procesul de recrutare și selecție pentru următoarea generație de învățători și profesori care vor fi plasați în școli începând cu septembrie 2015.

Programul Teach for Romania se adresează absolvenților și tinerilor profesioniști care vor să producă un impact pozitiv în educația și societatea românească si care vor să devină lideri transformaționali în educaţia din România. Teach for Romania este o organizație non-profit care recrutează cei mai valoroși tineri români, îi pregătește ca învățători sau profesori model și îi sprijină pentru a avea un impact pozitiv asupra educației românești. În prezent, 18 profesori și învățători Teach for Romania asigură egalitatea de șanse la o educație de calitate în 7 județe din România.

Mai multe despre acest program, pe site-ul organizației.

Procesul de recrutare, selecție și integrare are 3 termene limită de înscriere (8 februarie, 31 martie și 30 aprilie 2015). Înscrierea în program se face online, dacă se îndeplinesc criteriilor de eligibilitate: candidații trebuie să fie cetățeni români; să fi absolvit o facultate sau să absolve o facultate pe parcursul anului calendaristic curent; să înțeleagă că programul Teach for Romania reprezintă un angajament de 2 ani de predare și să fie disponibili pentru relocare într-o școală parteneră; să aibă disponibilitate 6 săptămâni consecutive pentru participarea la Academia de Leadership și Pedagogie, în perioada iulie – august 2015; să fie confortabili ca pentru următorii 2 ani să beneficieze de un salariu stabil mediu pe economie.

În cei doi ani de predare ca profesor sau învățător Teach, tinerii vor avea parte de programe de pregătire și training, de sprijin personalizat de la tutorii organizației, de un program de coaching și mentorat, vor beneficia de acces la cea mai mare comunitate globală în educație și leadership, cu peste 50.000 de profesori care au impact direct la clasă și lucrează cu peste 5 milioane de elevi. La finalul celor doi ani, profesorii și învățătorii din cadrul programului devin membri ai rețelei naționale de Alumni Teach for Romania și ai rețelei internaționale de Alumni Teach for All. Totodată, le este asigurat accesul la rețeaua de companii partenere Teach for Romania.

Organizația Teach for Romania face parte din rețeaua globală Teach for All care unește sub aceeași misiune a reducerii inechității educaționale 36 de țări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii