Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Te-ai săturat să tragi la pompă ca să-ți umfli roțile la bicicletă? Gata cu chinul, Bridgestone inventează pentru tine!

Bridgestone Corporation şi Bridgestone Cycle Co. Ltd anunţă dezvoltarea unei noi generaţii de anvelope pentru biciclete, punând în aplicare conceptul „Air Free”.
Bridgestone Corporation

Această tehnologie permite fabricarea unor anvelope pentru care nu este necesară umflarea cu aer. Companiile vor avansa studii de fezabilitate, astfel încât noul produs să fie disponibil pe piaţă până în anul 2019.

Conceptul „Air Free” este o tehnologie care elimină nevoia de a umfla anvelopele necesară susţinerii greutăţii, folosind o structură unică realizată din spiţe care se află în partea interioară a roţii. În plus, materialele utilizate pentru spiţe şi cauciuc ajută la utilizarea mai eficientă a resurselor.

Bridgestone Corporation roata

Bridgestone Corporation şi Bridgestone Cycle au adaptat conceptul „Air Free” pentru a dezvolta anvelope pentru biciclete, astfel încât acestea să nu fie perforate. Flexibilitatea ridicată a designului, garantată de materialele folosite, a făcut posibile chiar propuneri de noi modele de biciclete, care nu au mai fost întâlnite până acum.

Bridgestone EMEA, cu sediul central în Bruxelles, este o filială deţinută de Bridgestone Corporation, cu sediul în Tokyo, cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume.

Bridgestone EMEA operează în peste 60 de ţări şi are peste 18.200 de angajaţi. La nivelul întregii regiuni, compania deţine 14 fabrici, un centru de cercetare & dezvoltare şi un centru de testare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii