Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

TBI Bank încheie un parteneriat cu Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru o soluție digitală de creditare

TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Clinicile Dentare Dr. Leahu, furnizorul principal de servicii dentare în România,  prin care oferă clienților o soluție digitală de creditare pentru servicii stomatologice.    
 aboneaza-te
TBI Bank

TBI Bank oferă românilor o soluție 100% digitală pentru a-și trata problemele stomatologice și a plăti ulterior în rate, în contextul în care clinicile stomatologice se vor redeschide gradual începând din 15 mai.

În 2019, aproximativ 50% dintre români nu s-au dus deloc la dentist, în principal din cauza lipsei resurselor financiare, iar peste 20% au declarat că nu intenționează să meargă nici în perioada următoare la un control, arată un studiu efectuat de Clinicile Dentare Dr. Leahu. În plus, în perioada stării de urgență, pacienții au întâmpinat dificultăți în accesarea serviciilor stomatologice necesare, iar cei mai mulți au amânat vizita la dentist pentru perioada imediat următoare ieșirii din starea de urgență.

“La TBI, vrem ca românii să-și păstreze un zâmbet sănătos fără să se preocupe de aspectele financiare atunci când apare o problemă stomatologică. De aceea, oferim o soluție digitală simplă, care permite pacienților să beneficieze de îngrijirea medicală de care au nevoie și să plătească în rate potrivite bugetului familiei”, spune Ionuț Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI.

Clienții pot plăti în rate serviciile dentare de care au nevoie

Așadar, odată cu acest parteneriat clienții pot folosi soluțiile TBI pentru a plăti serviciile dentare de care au nevoie, într-un proces de creditare complet digital, care poate fi încheiat imediat, în mai puțin de 10 minute. După stabilirea unui plan de îngrijire, pacienții pot afla soluția de finanțare care se potrivește cel mai bine nevoilor lor și pot urma procesul de aprobare a creditului în cadrul clincii, fără a mai fi nevoie să meargă la bancă.

“Obiectivul nostru pe termen lung este ca pacientul român să beneficieze de sănătate reală şi de experienţă excepțională atunci când accesează servicii stomatologice. Aceasta presupune ca în fiecare centru din reţeaua noastră să putem oferi toate opţiunile de tratament la standardul actual, dar şi să facilităm accesibilitatea pacientului la serviciile noastre prin metode noi de plată. Prin parteneriatul cu TBI, facem încă un pas în a aduce această normalitate la nivelul ţării”, spune Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii