Cautare
, Forbes Staff

IT |
|

Taxify, rivala Uber, reduce tarifele cu 50% în următoarele două săptămâni pentru cursele din Capitală

Taxify, aplicație de ridesharing rivală Uber, prezentă în România de aproape un an, reduce cu 50%, timp de două săptămâni, tarifele pentru cursele din București, potrivit unui anunț al companiei.
Uber

Astfel, timp de două săptămâni, cei care aleg să meargă cu Taxify în Capitală vor plăti 0,65 lei pe kilometru și 0,11 lei pe minut, tariful minim fiind de 5 lei.

„Veniturile partenerilor nu sunt afectate în niciun fel, deci nu ne așteptăm la o scădere a calității serviciului oferit de aceștia. Șoferii parteneri Taxify beneficiază de 80% bonus din valoarea fiecărei curse. În plus, aceștia pot avea parte de un bonus suplimentar substanțial în funcție de activitatea în aplicația Taxify”, potrivit companiei.

Această decizie vine după ce, săptămâna trecută, Taxify a anunțat că reduce tarifele cu 15%, de la 1,3 lei pe kilometru la 1,1 lei și de la 0,22 lei/minut la 0,2 lei.

„Tarifele mai mici înseamnă o cerere mai ridicată pentru partenerii noștri – astfel, aceștia vor petrece un timp mai scăzut între curse și vor avea venituri mai ridicate”, susțin reprezentanții Taxify.

Citește și Uber România, încotro?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii