Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Tatiana Niculescu Bran a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al președintelui lui Klaus Iohannis

Tatiana Niculescu Bran și-a dat azi demisia din funcția de purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis, fapt consemnat într-o declarație apărută pe site-ul Administrație Prezidențiale.
TatianaNiculescuBran

Tatiana Niculescu Bran a scris: „Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o. Voi susține în continuare proiectul de țară al domnului Președinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administrația Prezidențială.”

Tatiana Niculescu Bran a preluat această funcție  pe 8 decembrie 2014.

Tatiana Niculescu Bran a absolvit Facultatea de Litere a Universităţii din Bucuresti şi Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles.

Între 1995 şi 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, Secţia Română de la Londra. Între 2004 şi 2008, ea a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti.

În anul 2006, Tatiana Niculescu Bran a publicat primul roman non-ficţional din literatura română, „Spovedanie la Tanacu”, urmat, în 2007, de „Cartea Judecătorilor”.

Cele două romane, în dramatizarea autoarei, au devenit piese de teatru. „Spovedanie la Tanacu” a avut premiera la New York în 2007, în regia lui Andrei Şerban. Acelaşi volum a inspirat, de asemenea, filmul „După dealuri” al lui Cristian Mungiu, film dublu premiat la Festivalul de la Cannes 2012.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii