Cautare
, Contributor

Travel |
|

TAROM zboară din august de la Cluj spre Praga

tarom.jpg
Compania naţională de transport aerian TAROM a anunţat astăzi că inaugurează zborul spre Praga cu plecare din Cluj, în data de 5 august 2013, biletele de avion fiind deja puse în vânzare. 

Tarifele ofertei încep de la 93 euro pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site-ul transportatorului aerian, însă locurile la acest tarif sunt limitate.

Zborurile Cluj – Praga – Cluj şi Praga – Cluj – Praga vor fi efectuate cu avioane de tip ATR -42 şi vor zbura de trei ori pe săptămână – luni, miercuri şi vineri având următorul orar de zbor: 14:40 Cluj-Napoca – 16:00 Praga şi 17:20 Praga – 20:30 Cluj-Napoca.

“TAROM extinde aria de destinaţii pentru pasagerii din Transilvania, iubitori de călătorii, venind de asemenea şi în întâmpinarea traficului de business. Luând în considerare nevoile pasagerilor în particular şi cererea de piaţă în general, ne-am adaptat strategia în funcţie de aceşti factori introducând o noua destinaţie, cu un orar optim pentru toate categoriile de pasageri”, a declarat Silvia Columb, Chief Commercial Officer.

Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, centru istoric al Pragei fiind inclus pe lista UNESCO. Oraşul “magic" cum mai este denumită Praga, te întâmpină cu multe locuri încărcate de istorie, cultură şi religie: Catedrala Sf. Vitus, Capela Sf Cruci, Biserica Sf Nicolae, Palatul Lobkowicz, Vechiul Palat Regal, Primaria şi Ceasul Astronomic, dar şi cu locuri moderne precum: Casa care dansează, Muzeul Jucăriilor, Grădina Zoologica Praga şi Sea World.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii