Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Tarom – soluții de minimizare a impactului grevei de vineri din Otopeni

Reprezentanții TAROM analizează soluții prin care să fie diminuat la minimum impactul negativ al grevei angajaților Globe Ground România, anunțată pentru vineri, 22 ianuarie, între 13:00-15:00, informează Agerpres.
aeroport

Din cauza grevei, timp în care angajații își vor înceta complet lucrul, avioanele care decolează vineri în respectivul interval orar ar putea avea întârzieri de până la două ore.  Așadar, reprezentanții TAROM iau în considerare posibilitatea apelării la alți furnizorii autorizați pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, conform sursei citate.

Potrivit liderului Sindicatului Liber de Handling Aeronautic, Alexandru Cioc, problema principală a angajaților o reprezintă normarea activității în raport cu volumul și condițiile de muncă, în contextul în care, în ultimii ani, mulți salariați ai companiei au demisionat, iar volumul de muncă a rămas același sau s-a mărit.  De asemenea, angajații firmei reclamă faptul că nu li se asigură transportul spre și dinspre locul de muncă, respectiv aeroportul Henri Coandă (Otopeni), și nici decontarea acestuia, atunci când turele de lucru încep în cursul nopții.

Înființată în 1992, compania Globe Ground România a avut în 2014 o cifră de afaceri de 73,85 milioane de lei și un profit de 10,37 milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii