Cautare
, Contributor

Travel |
|

TAROM, pierdere de 49 de milioane de lei în primul trimestru 2013

aeroport.JPG
  Compania naţională de transport aerian a anunţat primele rezultate financiare neauditate pentru primul trimestru al acestui an, potrivit cărora pierderile se ridică la 49 de milioane de lei.

Cu toate că pierderile se ridică la peste zece milioane de euro, managementul companiei subliniază faptul că acestea sunt mai mici decât bugetul aprobat – respectiv cu 29 de milioane de lei – şi decât rezultatele obţinute pentru perioada similară a anului trecut, respectiv cu 15 milioane de lei.

“Rezultatele arată foarte bine în opinia managementului şi demonstrează o gestionare mai eficientă a veniturilor şi costurilor. Estimăm rezultate mult mai bune începând din trimestrul al doilea, de când planul de management începe să fie implementat. Conform datelor pe care le deţinem în acest moment, ne vom atinge integral obiectivele pentru anul 2013”, a a declarat Christian Heinzmann, director general executiv al companiei TAROM.

În ultimii patru ani, compania TAROM a înregistrat pierderi care se ridică la aproximativ un miliard de lei, iar în 2012, acestea fiind de 252 de milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii