Cautare
, Contributor

Travel |
|

TAROM operează din Iaşi curse directe către 3 destinaţii europene

aeroport.JPG
  Începând din 27 aprilie 2013, TAROM începe operarea curselor directe de la Iaşi spre Londra, Torino şi Bologna.

 

Preţul pentru aceste curse porneşte de la 164 de euro pentru cursa Iaşi-Londra şi reur, cu toate taxele incluse, de la 112 euro pentru cursa Iaşi-Torino şi retur cu toate taxele incluse şi de la 114 euro pentru ruta Iaşi-Bologna cu toate taxele incluse.

TAROM oferă catering şi băuturi la bord, precum şi transportul gratuit al bagajelor. Pasagerii clasei Economic pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei business au incluse în preţul biletului maximum 3 bagaje de câte 23 de kg. În plus, toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kg.

“Toate aceste facilităţi sunt incluse în preţul biletului, deoarece dorim să oferim un grad sporit de confort pasagerilor noştri. Biletele pot fi achiziţionate la preţuri competitive, iar o dată biletul cumpărat, pasagerii nu trebuie să se mai preocupe de plăţi suplimentare pentru catering sau pentru bagaje, dacă acestea se încadrează în limitele pe care le putem transporta”, a declarat Sorin Georgescu, director de proiect în cadrul companiei TAROM.

„TAROM a început un susţinut proces de adaptare a produsului său la necesităţile segmentelor de trafic regionale. Deschiderea unui centru operaţional TAROM la Iaşi vine ca răspuns la cererea de piaţă din această zonă a României, oferind noi oportunităţi de conectare cu oraşe importante ale Europe. Zborurile se bucură de succes, rezervările fiind în continuă creştere pe aceste rute”, a adăugat Sorin Georgescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii