Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Travel |
|

Tarom oferă la iarnă transportul echipamentelor sportive

avion_vacanta_aeroport.jpg
Compania şi-a propus să faciliteze turismul sportiv intern şi internaţional, oferind gratuit transportul echipamentelor de schi.

Tarom a anunţat că în orarul de iarnă 2013/2014 va oferi transportul gratuit al echipamentelor de schi şi snowboard. Astfel, turiştii vor putea transporta gratuit un excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de schi şi snowboard, în zborurile dintre România sau Moldova (Chişinău) şi Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino şi Bologna.Transportul echipamentelor sportive este oferit  suplimentar  faţă de norma de bagaj standard acceptată gratuit.

Această facilitate va fi valabilă în perioada sezonului de iarnă, între 27 octombrie 2013 şi 29 martie 2014. Echipamentul sportiv de iarnă poate include o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari.  Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

Prin această facilitate companía susţine şi creşterea turismului în România, carea devenit o destinaţie foarte căutată pentru practicarea sporturilor de iarnă”,potrivit declaraţiilor luiChristian Heinzmann, Director Executiv si Accountable Manager Tarom.  

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române Tarom operează zboruri în 42 destinaţii din care 9 sunt interne. În  luna iulie 2013, Tarom a depăşit pentru prima dată pragul de 200.000 de pasageri transportaţi pe zboruri regulate, interne şi internaţionale. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii