Cautare
, Contributor

Travel |
|

TAROM face reduceri la bilete de Mărţişor

avion_vacanta_aeroport.jpg
TAROM pune în vânzare, în datele 1 şi 8 martie 2014, oferta specială de Mărţişor adică 20% reducere la biletele de avion, între destinaţiile din România către toate destinaţiile externe ale companiei TAROM, operate cu aeronave proprii.

Reducerea de 20% nu este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 15 -25 aprilie 2014 şi 15 decembrie 2014-6 ianuarie 2015. Oferta nu se cumulează cu alte oferte şi tarife speciale ale companiei.

Biletele la aceasta ofertă pot fi achiziţionate din agenţiile proprii TAROM, de la agenţiile de turism acreditate şi de pe www.tarom.ro.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii