Cautare
, Contributor

Travel |
|

TAROM face o ofertă specială pentru destinaţia Tel Aviv

tarom.jpg
  Compania naţională de transport aerian a anunţat introducerea unei oferte speciale pe ruta ruta Bucureşti-Tel Aviv-Bucureşti şi Tel Aviv-Bucureşti-Tel Aviv.

 

Începând de luni, puteţi achiziţiona bilete de avion pe cursa Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti la preţuri începând de la 199 euro cu toate taxele incluse. Pe ruta Tel Aviv – Bucureşti – Tel Aviv, tarifele încep de la 259 USD cu toate taxele incluse. Pentru acest tarif, locurile sunt limitate.

Aceste tarife sunt disponibile la achiziţionarea de pe  site-ul companiei, iar perioada de vânzare şi de călătorie sunt limitate. Astfel, biletele pot fi achiziţionate până pe data de 15 iunie 2013, iar călătoria poate avea loc până în data de 30 iunie 2013.

Cursele pe destinaţia Tel Aviv sunt operate cu aeronave de tip Boeing 737, iar orarul de zbor poate fi consultat pe pagina de internet a TAROM.

TAROM le reaminteşte pasagerilor că preţul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit. În ceea cepriveşte bagajele, pasagerii clasei Economic pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei business au incluse în preţul biletului maximum 3 bagaje de câte 23 de kg. În plus, toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kg.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii