Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Țările europene iau noi măsuri drastice împotriva extinderii virusului SARS CoV2. Care sunt acestea?

Odată cu venirea toamnei, mai multe țări europene au decis să impună noi restricții pentru a estompa răspândirea coronavirusului.
 aboneaza-te
shutterstock_1646005354

În Austria, autoritățile au decis ca masca să devină obligatorie în toate spațiile interioare, iar numărul participanților la evenimente e limitat. Potrivit autorităților din Austria, situația nu se va îmbunătății în perioada următoare, transmite Reuters, citată de Mediafax și Digi 24.

„Ne aşteptăm să avem nevoie de aceste măsuri cel puţin pe perioada iernii. Şi nu putem promite că nu vom impune şi altele. Obiectivul e acela de a preveni carantina”, a declarat Sebastian Kurz, cancelarul Austriei.

Austria înregistrează peste 500 de cazuri noi de infectări cu noul coronavirus, conform statisticilor.

În Portugalia, adunările mai mari de zece persoane sunt interzise şi se impun limite de socializare. E interzis şi consumul băuturilor alcoolice mai târziu de ora 20.00.

Oamenii vor merge în ture la locul de muncă, transportul public va fi limitat, iar restaurantele şi cafenelele de lângă şcoli vor servi doar grupuri de maxim patru persoane la masă. Cazurile de COVID din Portugalia au ajuns la un număr record: peste 600 de infectări într-o zi.

În Birmingham, al doilea oraş ca mărime din Marea Britanie, urmează să fie interzise întâlnirile între prieteni sau familii din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii